SIMPLY NATURAL

Pituutta, tuuheutta ja upeita sävyjä- luonnollisesti. Skandinaavisille naisille suunnitellut Simply Natural hiustenpidennykset, tuuhennokset ja raidoitukset ovat vakiinnuttaneet asemansa sekä Suomessa että muualla pohjoismaissa.

Simply Natural käyttää vain parhaaseen super remy laatuluokkaan kuuluvia hiuksia, jotka täyttävät vaaditut kriteerit ja joiden keruu on eettisesti kestävällä pohjalla. Simply Natural tuotteille on myös myönnetty laatusertifikaatti sekä EU:n GPS- todistus yritykselle, joka parantaa taloudellista kasvua kehitysmaissa.

Sinun hiuksesi ovat yksillölliset ja kampaajasi on paras asiantuntijasi. Hän määrittelee sinulle sopivimman pidennystekniikan ja huoltovälin. Suositeltava pitoaika on omien hiusten kasvunopeudesta riippuen 1,5-4kk. Ennen pidennystä kampaajasi kanssa määritellään haluttu pidennystekniikka, pituus ja väri. Hiukset tilataan ja laitto aika varataan.Aikaa varattaessa otamme varausmaksun joka hyvitetään loppusummasta.

Meillä tehtävät pidennystekniikat:

Teippipidennykset

Teippipidennysten etuna on, että samoja hiuksia voidaan käyttää useita kertoja, kunhan hiuksia hoitaa hyvin. Tekniikalla voidaan tehdä kokopään pidennyksiä, osa pidennyksiä , tuuhennuksia sekä raitoja. Pidennys kestää oikein hoidettuna n. 1,5-2,5 kk huomioiden omien hiusten kasvunopeus. Teippipidennysten poisto ammattilaisen tekemänä on hellävaraista omille hiuksille. Saatavana 30cm ja 50cm laine ja suora hius. Erikoistilauksesta 60cm.

Mago pidennykset

Mago pidennysten laitto ja poisto tehdään ilman kemikaaleja, laitteita ja sähköä, jolloin se tekee pidennyksestä mahdollisimman luonnollisen. Pidennysosiot sidotaan hiuksiin puuvillalangalla, eikä kiinnitys tekniikka vaurioita omia hiuksia.Mago pidennyksiä voidaan käyttää hiustenpidennyksiin ja tuuhennuksiin. Pidennys kestää noin 2-4kk huomioiden omien hiusten kasvunopeus. Hiuksia ei käytetä uudelleen. 30 ja 50cm suora ja laine. Erikoistilauksesta 40 ja 60cm