ME

 

Eva Wihanto

Olen ollut yrittäjänä vuodesta 2010, jolloin valmistuin parturi-kampaajaksi. Unelmani toteutui keväällä 2012, kun avasin oman liikkeen, Studio Eva W:n. Parasta työssäni on se, että saan kohdata erilaisia ihmisiä ja kun asiakas lähtee liikkeestä tyytyväisenä. Tykkään tehdä kaikenlaisia töitä, mutta erityisesti kampaus ja meikki kokonaisuudet erilaisiin juhlatilaisuuksiin ovat mieleeni. Kouluttaudun säännöllisesti kotimaassa ja käyn alamme messuilla Lontoossa hakemassa uusia ideoita ja inspiraatiota työhön. Mielestäni tässä ammatissa ei voi olla ikinä valmis vaan joka päivä oppii jotakin uutta!

 

Tiina Hellgren

Olen touhunnut hiusten parissa pienestä pitäen ja vuonna 2004 siitä tuli ammattini. Ihaninta työssäni on erilaiset ihmiset ja heidän hiustoiveidensa täyttäminen. Kaikenlaiset työt ovat sydäntäni lähellä, erityisesti pidän erilaisten värjäyksien ja pidennysten/tuuhennusten teosta. On hienoa luoda uusia tyylejä ja nähdä heti kättensä jälki. Haasteet eivät minua pelota ja haluan oppia uutta ja kehittyä jatkuvasti. Kouluttautuminen ja uusien trendien seuraaminen on tärkeää.

 

Essi Vormisto

Valmistuin Turun ammatti-instituutista kosmetologiksi keväällä 2013, jonka jälkeen vietin muutaman vuoden työntekijänä ennen kuin siirryin yrittäjäksi. Näiden muutamien vuoden aikana olen kouluttautunut kosmetologin perushoitojen lisäksi ripsienpidennyksiin ja kynsiin.
Ripsienpidennykset ovat vahvuuteni, mutta pidän silti jokaisesta osa-alueesta työssäni. Parasta työpäivissä on niiden vaihtelevuus, ja se, että tämä ala ei ikinä lakkaa kehittymästä ja uudistumasta. Aina löytyy jotain uutta ja innostavaa.