Studio Eva W

Studio Eva W on vuodesta 2012 toiminut tyylikäs ja nuorekas parturi-kampaamo ja kauneushoitola. Meiltä saat ystävällistä ja yksilöllistä palvelua silloin kun se sinulle sopii, sillä aukioloaikamme ovat joustavat. Liikkeemme sijaitsee aivan Turun keskustassa Maariankadulla, joten meille on helppo tulla: torilta on matkaa vain muutama askel,  kadulta löytyy maksullisia parkkipaikkoja ja puutorin parkkihallikin on vain sadan metrin päässä.

Kampaamomme puolella pääset rentoutumaan uusimpien lehtien ja erikoiskahvien kera. Pidämme ammattitaitoamme yllä jatkuvalla kouluttautumisella, jotta voimme luoda juuri sinulle sopivan tyylin. Pidämme tärkeänä tarjota kiireetöntä palvelua tehden seuraavia parturi-kampaamoalan töitä: hiusten leikkaukset, värjäykset, kampaukset ja Simply Natural – pidennykset teippi-, ja mago-tekniikoilla. Meikkaukset, ripsien värjäys sekä kulmien muotoilu ja värjäys kuuluvat myös palveluvalikoimaamme.

Kauneushoitolassamme pääset antautumaan SKY-kosmetologimme osaaviin käsiin. Hän tekee sinulle ammattitaidolla erilaiset kasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot ja karvanpoistot joko sokerilla tai vahalla. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös ripsienpidennykset niin klassisella- kuin volyymitekniikalla sekä kynsien kestolakkaukset.

Tutustu palveluihin tarkemmin hinnastossa ja kokeile kätevää nettiajanvarausta.

Tervetuloa tutustumaan! Liikkeessä sinua palvelevat Eva Wihanto, Tiina Hellgren ja Essi Vormisto.