ME

Eva Wihanto

Olen työskennellyt yrittäjänä vuodesta 2010, jolloin valmistuin parturi-kampaajaksi. Haave omasta liikkeestä konkretisoitui keväällä 2012, kun Studio Eva W sai alkunsa. Olen tarkka työssäni ja pidän tärkeänä sitä, että asiakas tuntee saavansa kiireettömän palvelukokemuksen. On parasta, että työpäivät ovat vaihtelevia ja koenkin vahvuudekseni monenlaiset erilaiset leikkaukset sekä pehmeät ja luonnolliset värjäykset. Seuraan aktiivisesti trendejä ja haluan oppia uutta, sillä mielestäni tässä ammatissa ei voi ikinä olla valmis.

    

Emilia Kiiskilä

Olen helposti lähestyttävä, iloinen ja rento luonne. Tulen hyvin juttuun kaikenlaisten ihmisten kanssa ja pidänkin siitä, että tällä alalla saa kohdata niin monipuolisesti erilaisia asiakkaita. Peruskoulusta asti haaveammattini on ollut parturi-kampaaja. Elämä vei ensin muille raiteille, mutta vihdoin vuonna 2016 valmistuin parturi-kampaajaksi parhailla arvosanoilla ja luokkansa paras stipendi kädessä. Edelleen innostun jokaisesta asiakkaasta, enkä koe tätä edes työnä, kun saa tehdä sitä mitä rakastaa. Erityisesti pidän vaalennuksista ja monisävyvärjäyksistä, ja usein ehdotankin asiakkaalle väriin jotain pientä twistiä. Leikkauksissa suosin pehmeitä ja rikottuja linjoja, mutta graafiset mallit luonnistuu myös. Kouluttaudun aktiivisesti, jotta pysyn ajan hermoilla trendeissä ja tekniikoissa.

 

Veera Salminen

Olen aikuisiällä opiskellut parturi-kampaajaksi ja nautin valtavasti työstäni hiusten parissa. Otan jokaisen asiakkaan vastaan reippaasti ja kuuntelen toiveet tarkasti. Tykkään haastaa itseäni ja vahvuuksiini kuuluvat pitkien hiusten vaalennustyöt sekä monivivahteiset rainbow -värjäykset. Rakastan kampausten tekoa ja oli sitten kyse klassisesta tyylistä tai boheemista letityksestä, toteutan niitä mielelläni erilaisiin tilaisuuksiin. Ripsiteknikon koulutuksen omaavana teen ripsienpidennykset jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti, erilaisia tekniikoita käyttäen.