Studio Eva W

Studio Eva W on vuodesta 2012 toiminut modernin ajan parturi-kampaamo. Meiltä saat ystävällistä ja yksilöllistä palvelua silloin kun se sinulle sopii, sillä aukioloaikamme ovat joustavat. Liikkeemme sijaitsee aivan Turun keskustassa Maariankadulla, joten meille on helppo tulla: torilta on matkaa vain muutama askel, bussipysäkki sijaitsee kulman takana, kadulta löytyy parkkipaikkoja ja Puutorin parkkihallikin on vain sadan metrin päässä. 

Kehitämme ammattitaitoamme jatkuvalla kouluttautumisella, jotta voimme luoda juuri sinulle sopivan tyylin. Pidämme tärkeänä tarjota kiireetöntä palvelua tehden seuraavia parturi-kampaamoalan töitä: hiusten leikkaukset, värjäykset ja kampaukset. Ripsienpidennykset, ripsien värjäys sekä kulmien muotoilu ja värjäys kuuluvat myös palveluvalikoimaamme. 

Kevin Murphy -tuotteet ovat sydäntämme lähellä, ja käytämmekin niitä kokonaisvaltaisesti studiollamme. Tuotteet ovat ensiluokkaisen laadukkaita ja toimivia, ja lunastavat aina lupauksensa niin meidän hiusalan ammattilaisten kuin asiakkaidemmekin käytössä. Käytämme myös Color.Me by Kevin.Murphy -värisarjaa, joka on erittäin suorituskykyinen, antaa luonnollisen lopputuloksen ja toimii aina optimaalisesti. Kaikilla Kevin Murphy -tuotteilla on Petan ”Cruelty Free” -hyväksyntä.

Tutustu palveluihin tarkemmin hinnastossa ja kokeile kätevää nettiajanvarausta.

Tervetuloa tutustumaan! 

Liikkeessä sinua palvelevat Eva Wihanto, Emilia Kiiskilä ja Veera Salminen.